“ارتباط مصرف نوشیدنی های قندی و بروز سرطان های سینه و پروستات | تغذیه سالم”

 

رابطه مصرف نوشیدنیای قندی و بروز سرطانای سینه و پروستات

طبق یه مطالعه جدید، آدمایی که بیشتر از اندازه کربوهیدارتای فرآوری شده مثل فست فودها و نوشیدنیای قندی مصرف می کنن با خطر بالای دچار شدن به سرطان های سینه و پروستات روبرو هستن.

به گزارش آکا ایران به نقل از خبرنگار مهر، محققان دانشگاه نیویورک در مطالعه گذشته خود به رابطه بین کربوهیدراتای فرآوری شده و نوشیدنیای قندی با افزایش احتمال دچار شدن به سرطانای سینه و پروستات فهمیدن.

در کل کارشناسان سلامت محدود کردن مصرف نوشیدنیای قندی و کربوهیدراتای فرآوری شده و افزایش مصرف میوه، سبزیجات، حبوبات، غلات سبوس دار و چربیای اشباع نشده خوب رو پیشنهاد می کنن.

نور ماکارم، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگه: «ما دریافتیم در مقایسه با مردانی که هیچوقت نوشیدنیای قندی مصرف نکرده بودن، کسائی که چندین بار در هفته از این نوع نوشیدنیا استفاده می کردن سه برابر بیشتر در برابر دچار شدن به سرطان پروستات قرار داشتن.»

البته در این مطالعه، فاکتورهای دیگری مثل چاقی، سیگار کشیدن و بقیه عادات غذایی هم روش زوم شده بود.

یافته های جدید براساس عادات غذایی و اندازه دچار شدن به سرطان حدود ۳۲۰۰ فرد بزرگسال آمریکایی و پیگیری اون به مدت ۲۰ سال بود. در طول این مدت ۵۶۵ نفر گرفتار به سرطان تشخیص داده شدن.

به گفته محققان در نگاه اول مصرف بیشتر کروهیدرات با کم شدن خطر سرطان سینه ربط داره، اما با در نظرگرفتن کیفیت کربوهیدراتا، این تصویر تغییر می کنه.

به گفته ماکارم، زنائی که رژیم غذایی شون براساس کربوهیدراتای سالم مثل سبزیجات، میوه، غلات کامل و حبوباته، در مقایسه با زنان طرفدار کربوهیدراتای تصفیه شده، ۶۷ درصد کمتر در برابر دچار شدن به سرطان سینه قرار دارن. کربوهیدراتای تصفیه شده شامل نون سفید، سیب زمینی سفید و خیلی از خوراکیای پخته شده.


خبرگزاری مهر

.

منبع :

پاسخی بگذارید

بستن منو