ارتباط میکروب های دهان و روده با میگرن | بیماری

طبق یافته های یه تحقیق جدید، افراد گرفتار به میگرن دارای اندازه بالای بعضی میکروبای خاص در دهن و سیستم گوارشی شون هستن.

تحلیل و بررسی داده های به دست اومده از پروژه تحقیقاتی روده در آمریکا نشون داد افراد گرفتار به میگرن دارای مقادیر بسیار زیادی میکروبای کم کننده نیترات در مقایسه با افراد بدون مریضی میگرن هستن.

به گفته محققان، این پروژه تحقیقاتی شامل بالغ بر ۱۷۰ نمونه دهانی و حدود ۲۰۰۰ نمونه مدفوع بود.

آنتونیو گونزالز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، در این باره میگه: «این یافته ها تایید می کنن که بعضی مواد خوراکی مشخص مثل شکلات و به خصوص مواد خوراکی شامل نیترات موجب بروز میگرن می شن.»

به گفته ایشون، «ما فکر می کنیم که شاید بین میکروبای بدن و اون چیزی که می خوریم رابطه هست.»

نیترات در بعضی مواد خوراکی مثل گوشتای فرآوری شده و سبزیجات دارای برگ سبز پیدا میشه.

منبع :

پاسخی بگذارید

بستن منو