ارتباط نوشیدنی های بسیار داغ و سرطان | بیماری

: رابطه نوشیدنیای بسیار داغ و سرطان

: یافته های مطالعه ای دراز مدت نشون داده که دلایلی محکم واسه رابطه بین مصرف نوشیدنیای بسیار داغ و خطر زیاد شده دچار شدن به سرطان مری هست.
به نقل از عصر ایران، اگه به نوشیدن نوشیدنیای بسیار داغ علاقمند هستین، بهتره نسبت به این کار تجدیدنظر کنین. محققان تازگیا اعلام کردن که مصرف مرتب نوشیدنیای بسیار داغ می تونه به تشکیل سرطان منجر شه.

به گزارش"کر۲"، یافته های مطالعه ای دراز مدت نشون داده که دلایلی محکم واسه رابطه بین مصرف نوشیدنیای بسیار داغ و خطر زیاد شده دچار شدن به سرطان مری هست. اما بسیار داغ به چقدر دما اشاره داره؟ طبق تحقیق انجام شده، هر نوشیدنی که دارای دمای بیشتر از ۱۴۹ درجه فارنهایت (۶۵ درجه سلسیوس) باشه، بسیار داغ حساب می شه.
محققان فهمیدن که سرو هر نوشیدنی در این دما یا دمایی بیشتر اندازه التهاب در مری رو زیاد می کنه. از اونجایی که التهاب همیشگی یکی از عوامل پیشرو دچار شدن به سرطان در نظر گرفته می شه، شاید مصرف نوشیدنیای بسیار داغ احتمال دچار شدن به سرطان مری رو زیاد کنه.
نوشیدنیای بسیار داغ در فهرست عوامل سرطان زا کلاس ۲A قرار می گیرن که از دیگر موارد موجود در این فهرست میشه به گوشت قرمز، احتراق سوخت زیست توده (چوب) خونگی، سرخ کردن با گرما بالا و بعضی حشره کش ها اشاره کرد. کلاس ۲A به معنی اون هستش که دلایل محدود یا کم در مورد سرطان زا بودن واسه آدم هست، اما بیشتر دلایل کافی و قوی از سرطان زا بودن در حیوانات آزمایشگاهی هست. با اینکه این کلاس به سرطان زا بودن قطعی اشاره نداره، اما بدون دودلی موجب می شه تا دقت و هوشیاری بیشتری داشته باشیم.
گفته شده، نگرانی چندانی واسه دوستدارن قهوه و چای دست کم در آمریکا وجود نداره چون بیشتر رستورانا و کافی شاپای ارائه دهنده این نوشیدنیا بیشتر اونا رو در دمای استاندارد ۱۳۵ تا ۱۴۰ درجه فارنهایت سرو می کنن. با این وجود، در کشورای دیگه مانند چین، ترکیه و قسمتایی از آمریکای جنوبی، نوشیدنیا به طور سنتی در دمای نزدیک به ۱۵۰ درجه فارنهایت (۶۵. ۶ درجه سلسیوس) سرو می شن که در محدوده خطر زیاد شده دچار شدن به سرطان قرار داره.
با در نظر گرفتن طبقه بندی سرطان زا بودن که قبل از این به اون گفته شد، مصرف نوشیدنی در دمای ۱۵۰ درجه فارنهایت و بیشتر ایده خوبی نیس.

منبع :

پاسخی بگذارید

بستن منو