ارتباط نیترات موجود در گوشت و اختلال روانی | بیماری

: مجموعه: اخبار پزشکی

تاریخ انتشار : جمعه, ۲۹ تیر ۱۳۹۷ ۰۸:۵۸

طبق گزارش محققان، مواد شیمیایی مورداستفاده در گوشتای فرآوری شده مثل هات داگ و سوسیس، با مشکل رفتاری موسوم به "مانیا" یا عاشقی ربط داره. 

به گزارش مهر، مواد شیمیایی اضافه شده به گوشتای فرآوری شده موسوم به نیتراتا از رشد باکتریا جلوگیری می کنن.

 

دکتر «رابرت یولکن»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جون هاپکینز مریلند آمریکا، در این باره میگه: «اسناد و دلایل زیاد نشون میده که میکروبای درون روده ها می تونن بر مغز اثر دارا باشن.»

 

محققان در این مطالعه داده های بیشتر از ۱۰۰۰ نفر گرفتار به مشکلات روانی و افراد بدون اینجور مشکلاتی رو بررسی کردن.

 

محققان به این نتیجه رسیدن آدمایی که واسه یه مدت به خاطر مشکلات به وجود اومده به وسیله مریضی روانی عاشقی مثل بیش فعالی، هیجان و بیخوابی بستری شده بودن در مقایسه با افراد بدون سابقه یه مشکل روانی جدی، ۳.۵ بار بیشتر گوشتای شامل نیترات مصرف کرده بودن.

 

در تحقیق دیگه مشخص شد موشا بعد از تغذیه با غذاهای شامل نیترات فقط به مدت چند هفته، رفتارای شبه مانیا از خود بروز دادن. هم اینکه این موشا در مقایسه با بقیه موشای تغذیه نشده با نیترات، الگوی باکتریای روده شون متفاوت بود.

 

مانیا معمولا در افراد گرفتار به مشکل دوقطبی روی میده اما ممکنه افراد گرفتار به شیزوفرنی هم گرفتار به اون شن. مانیا شامل اندیشه ها و تفکر خودمهم انگاریه و منتهی به رفتارای پرخطر می شه.

 

با این حال محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این مورد به خاطر توجیه این رابطه تاکید دارن. 

 

.

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش مقالات پزشکی و بهداشتی سایت آکا

پاسخی بگذارید

بستن منو